Biluthyrning Sevilla

Prisjämförelse av biluthyrning i Sevilla
Hitta bra erbjudanden på små och ståra billiga hyrbilar i Sevilla för din semester

Sök biluthyrning Sevilla

 

Information om biluthyrning

Att hyra en bil i Sevilla är enkelt, med ett antal internationella företag som Hertz och Europcar baserade på flygplatsen, och många fler lokala företag utspridda runtom i staden. Priserna varierar beroende på hur länge du stannar, men en veckas hyrning av en basmodell bör kosta runt 2 350 SEK. Onlineuthyrare som Carjet.com kan ha lägre priser om du bokar i förväg på Internet.

När du har fått din hyrbil finns det gott om aktiviteter att njuta av. Många stränder finns inom nära räckhåll från Sevilla, och förstklassiga golfbanor ligger också bara en kort bilresa härifrån.

Om du är intresserad av att göra en dagstur ut ur staden så finns det gott om fascinerande ställen att åka till, till exempel Alhambrapalatset i Granada, Mezquitakatedralen i Cordoba, de världskända hästshowerna i Jerez, den historiska staden Cádiz och mycket annat. De många underbara turistattraktionerna vid soliga Costa del Sol finns också tillgängligt för dig.

Att köra i Sevilla är inte alltför krångligt, du kan dock väntaq dig massor av fotgängare som går runt på de trånga gatorna i den historiska stadskärnan, och scootrar som tar sig fram mellan bilarna.

Parkering på gatan kan vara svårt att hitta med din hyrbil, men det finns gott om parkeringsgarage. Du hittar de blåa skyltarna med “P” utspridda här och där. Daglig kostnad ligger i genomsnitt på mellan 115 SEK och 190 SEK.