Golf SevillaHitta Golfbanor i Sevilla

Även om Sevilla inte är en golfdestination i första hand, så är det en populär stad att besöka på grund av dess historiska och kulturella sevärdheter. Tack vare några få intressanta banor som ligger strax söder om staden, kan du kombinera besök vid dessa landmärken med några få golfrundor för att få en härlig golf- och kultursemester i Sevilla.

Real Club De Golf De Sevilla

Carretera Sevilla-Utrera, Dos Hermanas 41089, Spanien; +34 954 124 211‎; www.sevillagolf.com
Denna bana ligger 12 km utanför staden och det här är ett riktigt bra alternativ för den som vill spela golf i Sevilla. Banan är designad av tidigare mästaren i US Masters, José Maria Olazábal, och dess fina stamtavla har gjort att Spanish Open har anordnats här två gånger under de senaste åren. Här finns breda fairways och stora greener, och fyra strategiskt placerade sjöar som verkligen sätter dina golftalanger på prov. Titta efter det spektakulära tredje hålet, som ligger vid en green som är totalt omgiven av vatten. En runda kostar 980 SEK. 18 hål, par 72.

Club de Golf Zaudin

Bormujos, 41940, Spanien; +34 954 154 159‎; www.clubzaudingolf.com
Denna golfbana ligger mindre än 10 km väster om Sevilla och den är också ett bekvämt val för en golfrunda under din semester. Det är den enda banan i landet som designats av golflegenden Gary Player, och denna expansiva bana visar upp vidsträckta fairways och härliga greener. Se upp för de två mycket utmanande hålen mot slutet av din runda! Komplexet erbjuder även tennisbanor, swimmingpoolar och Seville Equestrian Centre. Greenavgift 720 SEK, eller 535 SEK på vardagar.

Golf Isla Canela

Avenida de la Playa, Ayamonte 21409, Spanien; +34 959 477 263‎; www.golfislacanela.com
Om du vill ha ut något lite annorlunda av din golfupplevelse, varför inte testa denna golfbana i närliggande Huelvaprovinsen? Denna bana ligger 140 km från Sevilla och den är vackert belägen i ett kustligt naturreservat nära gränsen mellan Spanien och Portugal. En blandning av naturliga dyner och planterade träd utspridda längs banan gör detta till en runda som är mer utmanande än vad man kan tro vid första anblicken. 18 hål, par 72. Greenavgift 515 SEK per runda under sommaren.

Parador de Malaga Golf

Carretera Parador De Turismo, Malaga 29004, Spanien; +34 952 381 255‎; www.parador.es
Om det inte gör dig något med ett par timmars körtid eller en kort flygtur så kan staden Malaga och dess omgivningar erbjuda flera golfbanor som du kommer att uppskatta. Denna golfbana och fyrstjärniga resort ligger bara 3 km från flygplatsen. Det här är en av de äldsta banorna i Andalusien och den designades under 1920-talet med stöd från Storbritanniens drottning Victoria, som semestrade i närheten. 18 hål, par 72. Greenavgift 525 SEK under lågsäsong, 670 SEK under högsäsong.